Fins on ens elevem en la foscor

Sequoia Nagamatsu
nÂş pĂ gines 332
ISBN 978-84-10198-14-2

PVP 22.00

Descarregar
Coberta

Any 2030. Un grup de científics que investiguen el permagel als confins del massís Altai, a Sibèria, queden impactats amb el que hi descobreixen: el cos congelat, momificat i intacte d’una femella prehistòrica. Però l’eufòria de seguida es transforma en pànic. Al seu cervell hi habita un patogen desconegut que no tardarà en transformar-se en una pesta fatídica. El món quedarà a les tenebres durant generacions, i la humanitat haurà de persistir, tossudament, per aprendre a sobreviure i créixer com una espècie en la foscor.

En aquesta commovedora novel·la, Sequoia Nagamatsu presenta un món postapocalíptic apunyalat d’esperança. Un viatge que travessa continents, segles i cossos celestes amb un mosaic de persones entrellaçades que s’aferren a la vida enmig d’una plaga climàtica devastadora. Finalista del prestigiós premi Ursula K. Le Guin i fidel a la seva concepció de la literatura com una arma contra la por, Fins on ens elevem en la foscor ens enlluerna amb la solidaritat, tendresa i resistència humana davant de la tragèdia.

TraducciĂł Edgar Cotes.

Coberta Ricard Efa.


Sequoia Nagamatsu

Sequoia Nagamatsu és un escriptor nipoestatunidenc que actualment resideix a Minnesota. És llicenciat en antropologia pel Grinnell College i té un màster en escriptura creativa per la Universitat del Sud d’Illinions. Després de publicar una antologia de relats, va aconseguir saltar a la primera línia del món literari dels Estats Units amb la seva novel·la de debut, Fins on ens elevem en la foscor. Traduïda a una desena d’idiomes, aquesta obra ha estat aclamada per la crítica, finalista al Premi Ursula K. Le Guin, al Premi al Millor Debut de Waterstones i al Millor Descobriment de Barnes and Noble, candidata al premi PEN/Hemingway, seleccionada pels editors de The New York Times i inclosa a les llistes de millors llibres de l’any a Esquire, Business Insider i Goodreads. Fotografia de l'autor: Lauren B. Photography

Premsa

«La novel·la ens recorda que encara hi ha esperança en les connexions humanes, malgrat la tristesa actual.»
The New York Times
«Tan èpica com profundament íntima, la novel·la debut de Nagamatsu és la ciència-ficció en el seu millor moment, presentada en una prosa magnífica i evocadora i que ofereix esperança davant la tragèdia a través de la connexió humana.»
Booklist
«Rica en abast i visió, amb cada història imbricada que ondula magistralment entre altres, aquesta és una novel·la visionària sobre el dolor, la resiliència i com perdura l'esperit humà»
Esquire
«Presenteu un llibre com en la línia de David Mitchell i Emily St. John Mandel i els lectors i lectores s'animaran de seguida. Afortunadament, la novel·la debut de Sequoia Nagamatsu està a l'alçada d'aquestes comparacions meravelloses. »
Chicago Review of Books

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.