‘Viure, morir i nàixer a Gaza’

Avui posem en marxa un projecte que ens omple d’il·lusió: Viure, morir i nàixer a Gaza. Un llibre espectacular amb un centenar de fotografies sobre la gent, la vida, la bellesa i el dolor de Gaza. Les fotografies estan acompanyades de poemes d’autors de la Mediterrània així com pedaços d’històries quotidianes i extraordinàries que el documentalista valencià David Segarra s’ha trobat en aquella terra.

El projecte va nàixer al 2009 quan David Segarra va estar tres dies a Gaza i vag ser expulsat per les pressions d’Egipte. El va continuar construint el 2010 quan va salpar amb la Flotilla de la Llibertat i va passar tres dies a les presons d’Israel. I l’ha acabat de bastir enguany, quan va poder esquivar tots els obstacles i va conviure tres llargs mesos amb la gent de Gaza. L’última setmana que hi va estar, com sabeu, va començar la més brutal operació militar contra els palestins de les darreres dècades.

Volem editar un llibre que estiga a l’alçada del que es juga a Gaza. I per això hem engegat una campanya a Verkami. Les vostres aportacions faran possible una edició de qualitat amb tapa dura, sobrecoberta i 240 pàgines. Fem-lo possible entre totes i tots.

(El llibre inclou traduccions a l’anglés, castellà i àrab)
(El libro incluye traducciones al inglés, castallano y árabe)
(The book includes translations into English, Spanish and Arabic)