Publicat el

Troba’ns a la Setmana del Llibre en Català de Barcelona

Del 2 a l’11 de setembre tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral de Barcelona la 34a Setmana del Llibre en Català. Sembra Llibres hi serà present, una vegada més, amb les editorials amigues de Llegir en Català. Ens podreu trobar a les casetes 55 i 63.

A més a més, participarem en tres activitats dins la completa programació de La Setmana:

  • Per al dilluns 5 de setembre hem organitzat una tertúlia amb Lola Casas i Anna Guitart al voltant de Roald Dahl. Amb aquest acte volem celebrar els centenari del naixement de l’escriptor, del qual hem publicat enguany Els millors relats. Serà a les 18.30h a l’escenari 2.
  • El mateix dilluns 5, a les 20h Joan Carles Girbés participarà amb Joan Sala, Isabel Martí i Sebastià Portell en la taula rodona Fomentar la lectura: més lectors en català. Moderarà l’acte Montse Serra i serà també a l’escenari 2.
  • Finalment, dimecres 7, a les 17.30h l’escriptor Roc Casagran, responsable de la versió de Sembra del Llibre de les bèsties, participarà amb Antònia Carré-Pons i Joan Santanach en l’acte Llegim Llull, conduït per Laura Borràs a l’escenari 1. Aquesta activitat l’hem organizada amb els companys de L’Avenç i de Meteora, i hi col·labora la Institució de les Lletres Catalanes. 2016 és l’Any Llull.

Tant les novetats com el fons de Sembra Llibres estaran no només a les casetes de Llegir en Català (55 i 63), sinó a bona part dels expositors, especialment al número 54, el de l’Associació d’Editors del País Valencià. Ací teniu un plànol de les casetes.

Us convidem a assistir a aquest gran esdeveniment del llibre en català, on podreu conéixer de primera mà les llavors que hem anat sembrant amb entusiasme i cura.

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.