‘Totes les cançons parlen de tu’ arriba als 2.500 lectors en dos mesos!

Podem dir que ja comencem a recollir els fruits de la nostra primera sembra. La novel·la Totes les cançons parlen de tu, de Xavi Sarrià, ha tingut un ressò extraordinari als mitjans de comunicació i una acollida entusiasta per part dels lectors, que la recomanen a les xarxes socials amb l’etiqueta #toteslescançonsparlendetu. En diverses llibreries, i també a la Fira del Llibre de València, ha encapçalat la llista de preferències dels lectors, que han acompanyat també l’autor en una trentena d’actes de presentació en poblacions de Catalunya, el País Valencià i les illes Balears. Tot plegat ha fet que en només dos mesos s’hagen superat els 2.500 exemplars venuts. Una resposta immillorable que afiança la trajectòria literària de l’autor i anima l’editorial a acarar nous reptes per als pròxims mesos.

Xavi Sarrià s’ha acomiadat aquest cap de setmana dels escenaris al costat dels seus companys d’Obrint Pas amb tres concerts inoblidables al Teatre Principal de la ciutat de València. En la nova etapa professional que ara inicia, l’escriptura i el món del llibre tindran un paper destacat, tant des del punt de vista creatiu com amb la seua implicació en l’editorial. Sembra Llibres, de fet, és un projecte concebut per ell mateix des del principi juntament amb l’editor Joan Carles Girbés per cooperar a sumar experiències i potenciar el talent literari que batega en la nostra societat. L’objectiu és seduir nous lectors amb propostes literàries atractives, edicions acurades i activitats de promoció arreu del territori.

Fins al moment, més de 2700 amics i amigues segueixen l’activitat de l’editorial a les xarxes socials i la segona novel·la de Sembra Llibres, Vertigen, d’Esperança Camps i Empar Marco, ha arribat als lectors també amb molta força. Una trama que enganxa des de les primeres línies i un rerefons de denúncia política i social en el marc del tancament d’RTVV en són les claus d’una obra que ens ajuda a entendre el nostre present.

Per acabar, volem anunciar-vos que estem treballant en nous projectes que ens omplen d’il·lusió. Llibres que  esperem que siguen del vostre interès. Vos mantindrem informats!