‘Córrer sense por’ en la nova col·lecció de butxaca

Sembra Llibres encetem una col·lecció de butxaca amb aquesta colpidora obra basada en la vida de Samia Yusuf Omar. Aclamada per la crítica i elogiada per escriptors com Erri De Luca o Roberto Saviano, la novel·la de l’escriptor i periodista italià Giuseppe Catozzella ha estat traduïda a més de vint llengües i ha guanyat prestigiosos premis com l’Strega Giovani. Així mateix, a casa nostra ha exhaurit dos edicions i ha estat seleccionada per al 20è Premi Protagonista Jove com un dels millors llibres del 2015.

Córrer sense por narra amb una sensibilitat brillant el cas real de Samia Yusuf Omar, una jove atleta somali que va crèixer entre la guerra, la pobresa i el terror fonamentalista que assota Somàlia des dels anys noranta. Tot i així, Samia es va classificar per als Jocs Olímpics de Pequín 2008. Va arribar l’última, molt lluny de la resta de corredores, però la imatge de la seua tenacitat la convertí en un símbol. De tornada a casa, però, es va haver d’enfrontar al repte més perillós: el de la immigració clandestina.

Amb aquesta estrena de la col·lecció de butxaca, Sembra Llibres oferim una reedició compacta i a un preu reduït d’aquest llibre carregat d’humanitat que s’endinsa en la tràgica odissea que cada any realitzen milers de persones des de les ferides d’Àfrica fins al miratge europeu.