‘CaRRousel’, la primera novetat de la tardor

El passat dimecres dia 8 es va estrenar al festival GREC de Barcelona una de les propostes més atrevides i innovadores de la temporada. De la mà de la companyia La Reial, CaRRoussel convida els espectadors a viure una experiència teatral única en la intimitat d’un espai reduït. Cinc cotxes giren per la plaça, i en l’interior de cadascun dels automòbils s’hi representa una història distinta escrita per cinc grans valors de la literatura catalana actual.

Josep Maria Fonalleras ha escrit la peça El taxista i el funeral; Imma Monsó ha creat una història sense títol; Marta Rojals hi aporta el text En punt mort; Francesc Serés és l’autor de Passatgers; mentre que Màrius Serra proposa un viatge a Grecalònia.

Les seues creacions, representades per actors i actrius al ritme de la música en directe de la formació Lisboa Zentral Cafè, es van poder veure (i viure) entre el 8 i el 12 de juliol a la plaça de Margarida Xirgú. A la tardor, gaudirem de la lectura reposada dels textos originals en una acurada edició que preparem Sembra Llibres. Una proposta editorial singular i d’una gran qualitat literària.