Publicat el

Arriba a les llibreries la premiada novel·la «Coconut» sobre el racisme i el sexisme en la Sud-àfrica postapartheid.


Després de la gran acollida de Florescència, Sembra Llibres publica Coconut, la novel·la de Kopano Matlwa amb què va guanyar els prestigiosos Wole Soyinka Prize de literatura africana, considerat el premi Nobel africà, i el Premi de Literatura de la Unió Europea.


Escrita amb una audàcia lírica que ens fa qüestionar-nos qui som i qui volem ser en la societat de les aparences, Coconut entrellaça les vides d’Ofilwe i Fikile, dues joves de Johannesburg que evidencien el pes dels prejudicis racials, la pressió estètica, l’autoodi i les violències de gènere sobre les joves negres de l’era postapartheid. Una història necessària sobre joves que busquen la seva identitat entre el racisme, el classisme i el masclisme que imperen en el món on vivim.
Amb traducció d’Elisabet Ràfols Sagués i amb il·lustració de coberta de Marta Bellvehí, arribarà a les llibreries a partir del 17 de febrer.

«Matlwa és la Chimamanda Ngozi Adichie de Sud-àfrica. La seva escriptura és viva i autèntica i l’autoritat amb què escriu és meravellosa. Coconut és un llibre fantàstic.»
The Bookseller

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.