logo


 TOTES LES CANÇONS PARLEN DE TU

Quan l’Ivan torna a València per enfrontar-se a les seues ombres, recorda els dies d’aquell 1992 que li van canviar la vida. Els blocs de pisos entre descampats, recreatius i alqueries abandonades. Els amics del barri marcats per les frustracions de les seues biografies. L’estètica i el llenguatge que usaven com a cuirassa. Les cançons gravades en cassets on es refugiaven. L’espiral de violència que els arrossegava cap a un oceà d’incerteses. Les famílies que patien els seus propis naufragis. El fràgil equilibri que es va trencar amb la mort inesperada.

Després de la gran acollida d’Històries del Paradís, Xavi Sarrià ens submergeix en la València dels anys noranta, una època en què es van viure les batalles socials, culturals i polítiques que en bona part expliquen la societat d’avui. Amb aquest teló de fons, Totes les cançons parlen de tu s’endinsa en les ferides que s’obren durant la vereda iniciàtica. Una novel·la emotiva que ens atrapa en la teranyina afectiva dels seus protagonistes per parlar-nos de les vivències i les absències que ens han fet qui som.

Notícies relacionades

La novel·la Totes les cançons parlen de tu‘ de Xavi Sarrià ha estat seleccionada per al concurs El gust de la lectura al costat d’Històries imprevistes de Rohal Dahal i La materitat d’Elna d’Assumpta Montellà. El concurs, organitzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, selecciona les millor novel·les de l’any per ser llegides a secundària i premia els millors treballs dels alumnes sobre aquestes obres.

Un nou reconeixement per a una obra que ja arriba a la 8a edició!

BannerCaconsConcurs

La novel·la Totes les cançons parlen de tu, continua creixent amb el pas del temps. La nostra primera llavor ja arriba a la 7a edició i ja és un dels llibres valencians més llegits del darrer any. Una novel·la emotiva i vibrant que ens atrapa en la teranyina afectiva dels seus protagonistes per parlar-nos de les vivències i les absències que ens han fet qui som.
Si encara no l’heu llegida, la trobareu a la vostra llibreria.

 

11130435_1574011592848901_2740601959609254812_o

Sis mesos que Joan Carles Girbés i Xavi Sarrià vam formar la cooperativa editorial Sembra Llibres, podem anunciar que ja tenim a la impremta la 2a edició de la nostra primera llavor: “Totes les cançons parlen de tu”, la novel·la de Xavi que ja suma 4.000 llibres sembrats entre totes i tots. No podem estar més agraïts. Gràcies per omplir de vida a l’Ivan, la Marta, l’Eskorbutín, la Cris, la Teresa i companyia. I gràcies per fer possible aquesta aventura editorial tan emocionant. Seguim sembrant llibres amb vosaltres!

10653597_1483463318570396_2695022586048692046_n

Sembra Llibres estarem presents a la Setmana del Llibre en Català que es realitza a Barcelona del 5 al 14 de setembre. Ens trobareu a la caseta 4 amb els companys de Llegir en català.
A més, el diumenge 7 de setembre a les 12.15 h, Xavi Sarrià hi presentarà Totes les cançons parlen de tu a la plaça de la Catedral acompanyat de David Fernàndez. En aquest esdeveniment de Facebook trobareu més informació.
Captura de pantalla 2014-08-26 a les 17.31.43

A Sembra Llibres continuem de gira aquest mes de juliol. Aquest és el calendari de presentacions de ‘Totes les cançons parlen de tu’, de Xavi Sarrià:

Dimecres 9. AGULLENT. Parc Font Jordana. 20h.
Dijous 10. ORBA. Carrer d’En Mig. Orbeta. 19.30h.
Dissabte 12. FESLLOCH. Auditori. 18h Amb Feliu Ventura.
Dissabte 26. APLEC DELS PORTS 13h.
Dijous 30. TARRAGONA Llibreria Rambla

Xavi Rusiñol i tota La tribu de Catalunya van entrevistar el passat divendres a Xavi Sarrià. Durant la conversa es van endinsar en la trama i el context de Totes les cançons parlen de tu. També es van escoltar algunes de les cançons que sonen al llibre i que conformen l’univers d’aquesta exitosa novel·la.

Podeu escoltar l’entrevista ací:  http://www.catradio.cat/audio/821993/Totes-les-cancons-parlen-de-tu-de-Xavi-Sarria

Podem dir que ja comencem a recollir els fruits de la nostra primera sembra. La novel·la Totes les cançons parlen de tu, de Xavi Sarrià, ha tingut un ressò extraordinari als mitjans de comunicació i una acollida entusiasta per part dels lectors, que la recomanen a les xarxes socials amb l’etiqueta #toteslescançonsparlendetu. En diverses llibreries, i també a la Fira del Llibre de València, ha encapçalat la llista de preferències dels lectors, que han acompanyat també l’autor en una trentena d’actes de presentació en poblacions de Catalunya, el País Valencià i les illes Balears. Tot plegat ha fet que en només dos mesos s’hagen superat els 2.500 exemplars venuts. Una resposta immillorable que afiança la trajectòria literària de l’autor i anima l’editorial a acarar nous reptes per als pròxims mesos.

Xavi Sarrià s’ha acomiadat aquest cap de setmana dels escenaris al costat dels seus companys d’Obrint Pas amb tres concerts inoblidables al Teatre Principal de la ciutat de València. En la nova etapa professional que ara inicia, l’escriptura i el món del llibre tindran un paper destacat, tant des del punt de vista creatiu com amb la seua implicació en l’editorial. Sembra Llibres, de fet, és un projecte concebut per ell mateix des del principi juntament amb l’editor Joan Carles Girbés per cooperar a sumar experiències i potenciar el talent literari que batega en la nostra societat. L’objectiu és seduir nous lectors amb propostes literàries atractives, edicions acurades i activitats de promoció arreu del territori.

Fins al moment, més de 2700 amics i amigues segueixen l’activitat de l’editorial a les xarxes socials i la segona novel·la de Sembra Llibres, Vertigen, d’Esperança Camps i Empar Marco, ha arribat als lectors també amb molta força. Una trama que enganxa des de les primeres línies i un rerefons de denúncia política i social en el marc del tancament d’RTVV en són les claus d’una obra que ens ajuda a entendre el nostre present.

Per acabar, volem anunciar-vos que estem treballant en nous projectes que ens omplen d’il·lusió. Llibres que  esperem que siguen del vostre interès. Vos mantindrem informats!

El programa de Catalunya Ràdio El Cafè de la República, va entrevistar dimarts passat Xavi Sarrià. El director i presentador d’aquest veterà programa d’autor va conversar llargament amb Sarrià sobre la novel·la Totes les cançons parlen de tu així com de la realitat política i cultural del País Valencià. En aquest enllaç el podeu escoltar.

Captura de pantalla 2014-04-30 a las 14.36.15

Xavi Sarrià continua en ruta presentant la novel·la Totes les cançons parlen de tu. Ací teniu el calendari de presentacions!

08.04 VIC (Osona) Llibreria la Tralla. 19.30h.
09.04 GIRONA (Gironès) Casal El Forn. 19.00h
10.04 FALSET (Priorat) Casal Carrasclet. 18.30h
10.04 REUS (Baix Camp) Casal Despertaferro. 20.30h
12.04 L’ALQUERIA D’ASNAR (Comtat)
16.04 PALMA (Mallorca) Bar Siset. 19h.

Dimecres passat, el telenotícies de TV3 ens va dedicar un reportatge. El vídeo es va centrar en la publiciació de la novel·la Totes les cançons parlen de tu de Xavi Sarrià així com el naixement de la nostra editorial. Ací podeu veure la notícia completa.

Les quatre primeres presentacions de la novel·la Totes les cançons parlen de tu de Xavi Sarrià, han estat tot un èxit de públic. Al C.A.T. de Gràcia hi assistiren al voltant de 100 persones i a la Societat Coral el Micalet de València, més de 150. A Gavina Llibres de Gandia, així com La Costera de Xàtiva, Sarrià també va omplir les respectives llibreries. Al nostre Facebook podeu veure un bon grapat de fotografies d’aquests actes.

Properes presentacions:

3 d’abril: ALCOI, Centre Ovidi Montllor
9 d’abril: GIRONA, Casal El Forn, 19h.
10 d’abril: REUS, Casal Despertaferro
12 d’abril: L’ALQUERIA D’ASNAR
16 d’abril: PALMA, Siset

bcn3

Xavi Sarrià ha iniciat una gira de presentacions de la seua primera novel·la. Xàtiva, Alcoi, Barcelona, Gandia, Girona o Reus, són les primeres oportunitats d’establir una conversa amb l’autor. A Barcelona, la presentació serà al CAT de Gràcia a càrrec de Cesk Freixas i Miquel Gironès. A València, serà a la Societat Coral el Micalet el 28 de març a càrrec de Francesc Calafat, Miquel Ramos i Miquel Gironès. Ací teniu la llista de presentacions confirmades:

26 de març: BARCELONA, Centre Artesà Tradicionàrius, 19.30h.
27 de març: GANDIA, Llibreria Gavina, 19.30h.
28 de març: VALÈNCIA, Societat Coral el Micalet, 19h.
29 de març: XÀTIVA, Llibreria La Costera.
3 d’abril: ALCOI, Centre Ovidi Montllor
9 d’abril: GIRONA, Casal El Forn, 19h.
10 d’abril: REUS, Casal Despertaferro