Publiquem “La cabra” la novel·la infantil ambientada a Nova York que ja ha robat el cor de milers de lectors arreu del món

Quan a la mare de la Kid li ofereixen estrenar una obra de teatre alternatiu a Nova York, tota la família es muda sis mesos a un bloc de pisos de Manhattan. Els rumors diuen que en aquell edifici hi viu una cabra al terrat. Com és possible? Aviat descobrirà que aquell misteri no és la cosa més curiosa de l’edifici, sinó els personatges extraordinaris que l’habiten.

La cabra, la nova llavor de Sembra que arribarà a les llibreries el proper 29 de gener, és una novel·la deliciosa d’Anne Fleming sobre uns personatges fascinants i entranyables que tracten d’omplir de sentit les seves vides i on la ciutat de Nova York esdevé una protagonista més.

Traduïda a un desena de llengües i seleccionada com un dels millors llibres de l’any pel prestigiós catàleg White Ravens, per la Biblioteca Pública de Nova York, pel jurat del premi Stregga Ragazze i Ragazzi i pel del premi Sheila A. Egoff de literatura d’infants i joves, La cabra ja ha robat el cor de milers de lectors de totes les edats d’arreu del món. A més, elsdrets cinematogràfics han estat adquirits per a fer-ne una pel·lícula de la mà de David Lipman (Shrek) i David Womark (Life of Pi ).

Anne Fleming va néixer a Toronto, Canadà. És autora de cinc llibres de ficció i poesia: Pool-Hopping & Other Stories, Anomaly, Gay Dwarves of America , poemw i La cabra, la seva primera novel·la per a infants i joves i amb la qual ha saltat a l’escena internacional. Les seves obres han merescut premis i reconeixements literaris al Canadà i als Estats Units, com el premi National Magazine. L’edició de Sembra Llibres ha estat traduïda per Ferran Ràfols Gesa i amb la il·lustració de coberta de Luis Demano.