Vernon Subutex 3

Virginie Despentes
nÂş pĂ gines 312
ISBN 978-84-16698-71-4

PVP 19.95

Descarregar
Coberta

Un renascut Vernon Subutex torna a ser el DJ guru capaç de transportar al nirvana el més incrèdul dels mortals. Ell i el tecno són el nexe d’unió d’una amalgama variada de personatges que sobreviuen al convuls underground parisenc. Però la inesperada mort d’un dels membres d’aquesta peculiar comunitat fa perillar el futur de tots ells.

En el desenllaç d’aquesta aclamada i multipremiada trilogia, seleccionada al premi Man Booker, Virginie Despentes s’endinsa en la por, la pobresa i el racisme, la discriminació, l’auge del feixisme i la violència estructural de les democràcies occidentals. Amb el rerefons de la mort de David Bowie i els atemptats a la sala Bataclan, l’autora de Teoria King Kong ens descriu el final d’uns joves rebels i radicals que es menjaven el món i que a la maduresa es precipiten contra els efectes de les crisis que assoten les nostres societats.


Virginie Despentes

Virginie Despentes va nĂ©ixer a Nancy, França, el 1969. És novel·lista i directora de cinema. A disset anys va deixar els estudis i se’n va anar a viure a LiĂł, on va treballar en una botiga de discos, va col·laborar en diverses revistes musicals, va cantar en un grup de rap i va treballar com a prostituta. La popularitat li va arribar l’any 1993 amb la seva primera i polèmica novel·la, Baise-moi, una obra que fou censurada inicialment i que ella mateixa va portar a la gran pantalla. Des d’aleshores ha publicat diversos llibres que l’ha consolidada com una veu imprescindible de la literatura francesa contemporĂ nia. L’any 2006 va publicar el celebrat assaig Teoria King Kong, un text combatiu i demolidor que ha esdevingut un dels grans referents del feminisme actual. Entre el 2015 i 2017 va publicar la trilogia Vernon Subutex, finalista de l’International Booker Prize, traduĂŻda a mĂşltiples llengĂĽes i adaptada a sèrie de TV per Canal+. La seva Ăşltima novel·la, Benvolgut imbècil, ha estat un dels fenòmens literaris de l’any a França.   Fotografia de l'autora: @Grasset

Premsa

«Una furiosa metralla sociopolítica. Un relat addictiu, carregat d’acció urbana, violència, personatges inoblidables i sexe.»
El PeriĂłdico
«Una fabulosa novel·la punk burlesca que examina la pobresa, la pornografia, la religió, el neofeixisme i les violències de gènere.»
The Guardian

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.