Una carretera sense arbres

ClĂ udia Serra
nÂş pĂ gines 62
ISBN 978-84-10198-05-0

PVP 12.50

Descarregar
Coberta

És un matí de setembre i fa una calor insuportable als arrossars. Quan el cotxe se’ls avaria en una carretera de terra, Isabel i Gerard no podran esquivar els problemes que els acacen. Tots dos són professors d’Art Dramàtic d’una de les escoles d’interpretació més prestigioses del país, i també figures importants i referents de l’escena teatral. Aquesta setmana, però, s’han fet públiques unes denúncies que canviaran les seues vides per sempre. La veritat esclatarà en aquella carretera solitària i perduda en el laberint de camps d’arròs daurats llestos per a la sega.

Una carretera sense arbres és la poderosa obra de teatre amb què Clàudia Serra ha captivat crítica i públic. Un text carregat de veritat, però també de matisos, que s’endinsa en les diferents cares de l’abús de poder per parlar-nos de les conseqüències dels silencis i les complicitats que l’acompanyen. Una premiada creació escènica que, estrenada per la companyia Lluna Plena, ha recorregut el territori agitant emocions i removent consciències. Una història necessària sobre supèrbies i violències quotidianes, que ens posa davant l’espill d’uns personatges que esdevenen dues bèsties a punt d’explotar.


ClĂ udia Serra

Clàudia Serra (Alacant, 1996) és dramaturga i crítica teatral. Com a autora, ha estrenat, entre d’altres, Zoôn Politikón (2014) i Evast (2015), ambdues guardonades en els Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació; Un estiu (2023), Premi Ciutat de Castelló, i Una carretera sense arbres (2023). Ha fet estades a La Chartreuse (Centre National des Écritures du Spectacle) d’Avinyó i al Faberllull d’Olot amb dues beques concedides per la Sala Beckett de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. És autora de la traducció de Porquera, de Pier Paolo Pasolini, i l’adaptació de L’Heroi, de Santiago Rusiñol.

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.