Sunny

Jason Reynolds
nÂş pĂ gines 128
ISBN 978-84-16698-94-3

PVP 12.50

Descarregar
Coberta

El Sunny és així: brillant. Sempre té un gran somriure i un comentari agradable a la boca. És el xaval més esbojarrat dels Defenders, l’equip d’atletisme de l’institut. També és el més ràpid en la mitja distància. Però la seva vida no sempre ha estat brillant. El Sunny és un assassí. O almenys això és el que ell es pensa. La seva mare va morir mentre el portava al món. I de la manera que el tracta el seu pare no és estrany que se’n senti culpable. Ell li ha inculcat que ha de córrer com ho va fer la seva mare. Però el Sunny detesta córrer i competir contra els seus amics. I no tardarà a adonar-se que, en la vida, guanyar no és sinònim d’arribar primer.

Jason Reynolds ens meravella de nou amb la història de l’indomable Sunny. Un xaval ple d’energia que ens farà riure i plorar mentre busca el seu lloc en un món on no encaixa. Després de la gran acollida a casa nostra de Ghost i Patina, Sunny és el tercer assalt de l’electrificant i premiada sèrie Track. La història d’uns xavals de barri que busquen en l’esport la manera de fugir dels conflictes que els acacen. La tetralogia aclamada per públic i crítica com una de les millors sèries de llibres per a joves dels últims anys als Estats Units.


«Una nova llebre literària que deixarà els lectors de Reynolds amb ganes de més.»
Kirkus Reviews
«Reynolds escriu drames quotidians però sense perdre ni l'esperança ni l'optimisme. Llegiu-lo, sigueu adolescents o no.»
Marta Cava, bibliotecĂ ria
«Una sèrie que parteix d'una estructura estable, comença un dilluns i acaba un dissabte, narrador en primera, és cada protagonista qui ensenya, explica, narra la seva història. »
Paula Jarrín, llibretera d'Al·lots
«Hi ha tanta obsessió perquè els infants i joves llegin coses sobre "emocions" que se us ha oblidat donar-lis llibres com aquest i que s'emocionin directament, que sentin les coses per ells mateixos. Quines ganes de llegir l'última aventura d'aquest equip d'atletisme»
Marta Cava, bibliotecĂ ria
«Sunny, com Patina i Ghost, m’agrada molt perquè són persones reals, amb una vida més enllà de les parets de l’institut. Amb conflictes vitals, més enllà del flirteig.»
Gemma Lluch, professora de la Universitat de València
«Reconegut tant per la crítica al seu país com pels lectors a casa nostra, Reynolds torna a mostrar la seva capacitat per construir històries emotives i amb un alt contingut de crònica social. »
Enric Codina, Faristol

Jason Reynolds

Nascut a Washington DC i criat a la veĂŻna Oxon Hill, Maryland, Jason Reynolds va trobar inspiraciĂł en el rap per començar a escriure poesia. Durant mĂ©s de vint anys va escriure poesia abans d’escriure la primera novel·la el 2014, When I Was The Greatest, que va guanyar el premi Coretta Scott King. Els quatre anys segĂĽents va publicar set novel·les mĂ©s, com la reconeguda trilogia Track, que comença amb Ghost (2016), finalista del National Book Award, i continua amb Patina (2017) i Sunny (2018); la novel·la As brave as you (2016),m guanyadora dels premis Kirkus 2016, NAACP Image i Schneider Family Book; o la novel·la Miles Morales: Spider-Man per a Marvel Comics (2017). Posteriorment Reynolds va tornar a la poesia amb Long Way Down (2017), una novel·la en vers que reconeguda amb la MenciĂł d’Honor dels premis Newbery i Printz. El 2020 va publicar Stamped: Racism, Antiracism and You amb Ibram X. Kendi. Tot per l’aire ha estat un èxit immediat als EUA.   Jason Reynols ha rebut el premi Margaret A. Edwards de la Young Adult Literary Services Association per la seua aportaciĂł a la literatura juvenil.   Foto: © Jati Lindsay

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletĂ­ de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.