Acte de violència (Edició Butxaca)

Manuel de Pedrolo
nº pàgines 400
ISBN 978-84-16698-46-2

PVP 11.95

Descarregar
Coberta

Acte de violència ens situa davant d’un poderós interrogant: què passaria si suméssim forces en una insurrecció col·lectiva i indefinida? La resposta a aquest interrogant és un dels llibres més representatius i celebrats de Manuel de Pedrolo. Una novel·la narrada amb la força i l’astúcia d’una de les veus cabdals de la literatura catalana del segle xx, en què aquest aspirant a utopies
ens parla de resistència i opressió, de solidaritat i violència, d’implicació i indiferència.

Amb aquesta edició de butxaca pretenem apropar al gran públic aquest autèntic clàssic escrit en ple franquisme, guanyador de la primera edició del premi Prudenci Bertrana i censurat fins a la mort del dictador. Però que continua sent d’una esfereïdora actualitat.

SKU: 9788416698462 Categoria: Etiquetes: , ,

«Un símbol de la voluntat de l’escriptor de convertir l’art, també, en una eina de combat contra la barbàrie i la imposició»
Xavier Serrahima, NÚVOL
«La història que ens explica Pedrolo sorprendrà gratament el lector per dues coses: la modernitat de l’estil i l’actualitat de l’argument.»
Joan Josep Isern

Manuel de Pedrolo

Manuel de Pedrolo (L’Aranyó, Segarra, 1918 – Barcelona, 1990) és un dels escriptors més destacats de la literatura catalana del segle xx. Narrador, dramaturg, assagista, poeta i traductor, Pedrolo va conrear tots els gèneres literaris i va col·laborar regularment en la majoria de revistes catalanes de l’època. La seva prolífica producció sobrepassa el centenar d’obres amb novel·les de gran rellevància com ara Totes les bèsties de càrrega, Milions d’ampolles buides, Joc brut, el cicle Temps Obert o Mecanoscrit del segon origen, el llibre més llegit de la nostra literatura. Durant la seva trajectòria va merèixer nombrosos premis i reconeixements, entre els quals el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, i va mantenir un ferm compromís polític amb les llibertats socials i nacionals del seu poble.

Premsa

«Recomanar als joves estudiants Acte de violència és educar els nostres fills en l’actitud crítica, reflexiva, rebel.»
DIRECTE
«Una novel•la combativa i de reflexió, una peça important de la nostra literatura»
TV3

També et pot interessar

Subscriu-te al butlletí de SEMBRA per estar al corrent de les nostres novetats, propostes i activitats.