Maria-Mercè Marçal i Catolina T. Godina

Maria Mercè Marçal i Serra (Ivars d’Urgell, 13 de novembre de 1952- Barcelona, 5 de juliol de 1998) va ser poeta, catedràtica de català, narradora i traductora catalana i, per un temps, editora. En
la seva trajectòria vital i literària destaquen Cau de llunes, Bruixa de dol, Sal oberta, La germana, L’estrangera i Desglaç (aplegats per ella mateixa el 1989 a Llengua abolida), tots ells títols essencials en la poesia contemporània. La seva única novel·la La passió segons Renée Vivien, va obtenir, entre d’altres guardons, el premi Carlemany 1994.

 

 

Carolina T. Godina, Ciria va néixer a Barcelona l’any 1981. Va estudiar la carrera de Filosofia a la UB per, anys més tard, i després de donar alguns tombs professionals, cursar estudis d’il·lustració a l’Escola Llotja de Barcelona (EASD Llotja). El dibuix i l’art en general han estat, des de ben petita, part del seu dia a dia, i el que més estima junt amb la literatura. Va començar en el món de la il·lustració professional l’any 2017. Com a il·lustradora, ha treballat per la revista infantil Namaka (2017-2018) i ha publicat el llibre Good night de l’editorial Guomai (Xina, novembre de 2017).

Llibres de l'autor